Buscar

Páginas

uwwweeekkkk!!!!!!!!!!!

uwwweeekkkk!!!!!!!!!!!

BEST I EVER HAD!

so, hari ni nak story pasal ape?
mestilah makan kan.. habis kalau tak makan mampus r aku kn... hee :)
makan kali ni dekat area shah alam jgk la....
kalau nak diikutkan kat shah Alam ni, tempat makan die kureng seket laa... xbanyak yang sedap sebab kadang2 kite tgk kedai cantik tapi makanan die.. pergh! adek aku yg tadika pon masak lagi sedap... 
tapi, diz time terkejut beruk gak la sebab makanan kat kedai ne mmg sedap2 belaka........
xpercaye??? percaye r dow, siyes mmg sedap... jus die mmg terbaek.. mmg rase buah not dripada cordial or something.. makanan boley tahan sedap... aku makan banyak gile kot.. dessert mmg terbaek la kan... huu~ lagi 1, design dalam kedai mmg la tersangat lawanye... mmg pandai owner 2 buat kedai ne...nmpak la interior design die mmg superb habis!!
so, korang pegi la sne makan.... eh? nak pegi cmne kan... name pon xtau.. hah.. 
cafe BIG TASTE,,, hah nampak da.. name pon macam sedap kn????











Recent Posts

My Teamwork

My Teamwork

My Graduation Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers