Buscar

Páginas

uwwweeekkkk!!!!!!!!!!!

uwwweeekkkk!!!!!!!!!!!

Hari ini dalam sejarah

This week adalah minggu terakhir saya bersama dengan PLUS. Rasa sedih jugalah sebab yelah even 2 bulan kat sini pun, macam macam dapat. Dapat makan, dapat bergosip, dapat kawan baru, dan yang paling penting sekali ialah dapat satu pengalaman yang memang takkan lupakan sepanjang hayat. 


Nice and very friendly. Itulah word yang terbaik yang boleh describe mereka mereka di sini. Memang susah nak jumpa environment kerja macam ni. Yela, kau bosan macam mana pun, mesti ada jek benda yang dibuat. 


Hari ni, saya ada presentation nak kena buat. Hah, talk about presentation setiap manusia even yang jadi nenek pum mesti nervous juga lah kan. Tapi yang problemnya sekarang ni, saya memang sangat sangat kuasa 6 ganda nervousnye. Nak nak pula, bila diorang cakap kena present depan ramai orang. Kalau kat universiti, takde hal la sangat sebab yela present pun depan member2 sendiri kan. kalau salah pun member tolong gelakkan jela. :)


Present ape cik fira? Hari ni nak present pasal tajuk research saya kat universiti. Even belum habis pun tapi rasa nak share tu ada lah. Sebab benda baru kan. I think so. Tajuknya ialah jeng jeng jeng..... 'Chloride Resistance Of Self Consolidating Concrete using with Recycle Concrete Aggregate & Waste Paper Sludge Ash' Panjang tak? Dengar cam gempak kan? Tapi present jap lagi, macam..... Tak tahulah nak kabo lagu mane kan. 


So, hope presentation will be going smooth & steady. Bukan tu jek, harap saya tak jadi clumsy sangat sebab rasa macam nak clumsy jek kan jap lagi.
Anyway, wish me luck!


Thank you reading this entry. :)smile~


Kena praktis depan cermin..

0 comments:

Post a Comment

Recent Posts

My Teamwork

My Teamwork

My Graduation Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers