Buscar

Páginas

uwwweeekkkk!!!!!!!!!!!

uwwweeekkkk!!!!!!!!!!!

Farewell Party, PLUS

Okay, saya tahu saya agak malas kebelakangan ni. Malas nak menaip kat blog ni. Rasa macam suram jek. Tak tahu nak kabo macam mana. Nak dijadikan satu cerita, saya baru nak share the pictures (memorable pictures) time perpisahan hari tu. Kau berpisah dengan siapa pula fira. Berpisah dengan staff PLUS la. Even 2 bulan kat sane pun, saya disayangi macam puteri. Macam fairy princess. :)


Baik sangat, sanggup nak buat Farewell party untuk saya. Terharu gile. Permanent staff pun tak dapat layanan macam ni. Nak say thanks a lot to all the staffs yang bertungkus lumus memberi saya ilmu, mengajar saya dengan kehidupan di office, bergosip gosip, apa apa jela yang bersangkut paut dengan office ni. Suka sangat! You all memang terbaek! Nanti boleh la apply nak jadi sebahagian daripada family PLUS eyh. :) Anytime, anywhere kita jumpa lagi ye. Okey!
Itu sahaja garapan nak share dengan korang. Penat nak menaip. Sorry ye kalau entry tak menarik. Nak menarik tengoklah picture2 kat bawah ni. Pasti anda tertarik. :) Peace!




En.wan & Kak Faz 


sory,dah habis baru teringat nak capture pic :)


En. Ainul & Abg Faizal


This was my ex-bos! En.Azman


Chocolate Indulgance, always indulge me ;)


Best of the best, Kak ika & Kak Sas


Purezento!


All the staffs


cherish joy!


Wehehe




En. Razak, always be the funniest guy




WILL MISS YOU ALL!





0 comments:

Post a Comment

Recent Posts

My Teamwork

My Teamwork

My Graduation Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers